Ervaringen van klanten

De kracht in mezelf is terug
“Altijd flink zijn en doorgaan, dat is me altijd gelukt. Maar ik voelde me steeds vaker verdrietig, daar moest ik iets mee. Ik was bang om tijdens de retraite neerwaarts te gaan, verdrietig te zijn en dat was ook goed geweest. Maar zo fijn het tegenovergestelde te voelen…Mezelf zo de moeite waard voelen… alleen met mezelf … lang geleden… ik heb echt genoten.

De ervaring voor mezelf te kiezen, terug gaan… verstillen…..ware liefde voor mezelf.. hebben jullie me gegeven.. daar ben ik jullie enorm dankbaar voor.   De kracht in mezelf is terug… het is helderder, rustiger…ik weet beter waar het uiteindelijk om draait. Dank voor deze ervaring lieve kleine bijzondere vrouwtjes. Je doet het uiteindelijk allemaal alleen, maar soms heb je een houvast nodig die je begeleid door je eigen stilte en die hebben jullie mij gegeven”.
Elles, nov 2018

 
Genoten van niets hoeven
“Ik keek erg uit naar de dagen ” niks hoeven dan bij mezelf blijven en mijmeren…”  want we hadden een hectisch jaar. 
Ik heb dan ook heel erg genoten van de mogelijkheid om niks te hoeven en was ook heel blij dat jullie dat zo heel duidelijk uitlegden en ook benadrukten…dat we niet sociaal hoefden te zijn.
De stilte tijden hebben mij tot mijn verrassing 2 heel andere dingen laten ervaren dan de dingen waar ik in eerste instantie mijn aandacht op had gedacht te zullen richten. Dat is dus mooi: dat er door de stille uren kennellijk ruimte kwam voor 2 nog onverwerkte zaken.
Jullie samenwerking was mooi en elkaar goed aanvullend en aanvoelend! 
 
Ik denk met plezier en voldoening terug aan onze dagen samen. 
ik ben blij dat ik gekomen ben en bedank jullie hartelijk!”
Gerda (nov 2018)
 

Cadeau aan mezelf

“Ik heb genoten, de stilte is verwondering.
Een prachtige drie dagen. Een groot cadeau aan mezelf.  Bedankt”.
Hanneke (nov 2018)


Jullie zijn een topteam

“Het valt me op dat jullie samen een top team zijn, jullie vullen elkaar goed aan en ik vind jullie omgang met elkaar liefdevol en dat is te voelen en te zien alle dagen tijdens de retraite. Dat geeft een fijne sfeer. Dank jullie beide voor mooie dagen in het Liobaklooster en voor de vele cadeautjes…….
Ik heb al aantal mensen getipt over jullie en de retraite”
Winnie (nov 2017)


Dagen met een gouden randje

“Bedankt voor je liefdevolle en professionele begeleiding samen met Anky. Jullie vullen elkaar zo mooi aan. Een prachtig duo. Voor mij waren het dagen met een gouden randje en nieuwe inzichten op mijn levensweg.”
Anneke (nov 2017)


Zorgvuldig en verrassend

“Ik vind de opbouw van het programma heel zorgvuldig. En de onderdelen verrassend. Zo mooi om te onderzoeken wat onze verlangens en vragen zijn en wat we nodig hebben.”
Donna (nov 2017)


Meer rust in mijn hoofd

“Het was een mooie beleving vol aandacht voor mijzelf. Het is heerlijk eens niet sociaal te hoeven doen en vooral voor jezelf zorgen en er zijn. Mooie betekenisvolle opdrachten in de natuur, schrijven of tijdens meditaties. De begeleiding is vol aandacht voor iedereen en ervaren in het oppakken waar dit nodig is. Ze hebben een hele mooie vloeiende samenwerking. Het Liobaklooster is in zijn eenvoud heerlijk en oprecht. Een fijne plek om te zijn en te zien hoe het daar is. Het heeft mij meer rust gebracht in mijn hoofd en meer grip op de dagelijkse dingen.”
Lida (nov 2017)