Inspiratie

Wat zijn er toch veel inspiratiebronnen!
Foto’s, filmpjes, gedichten, boeken, muziek …
Hier deel ik het met je.
Kijk lekker rond en laat je inspireren…

Stilte is helend…

Dag 13 van mijn stilte challenge. Gedurende 21 dagen maak ik een stilte-beeld en verbind ik me telkens een beetje meer met mijn geliefde stilte. Vandaag: Stilte is helend.

read more…

Stilte is loslaten…

Dag 12 van mijn stilte challenge. 21 dagen lang maak ik een stilte-beeld en verdiep ik zo mijn band met de stilte.  Vandaag: stilte is loslaten

read more…

Stilte is verfrissend

Dag 11 van mijn 21 daagse stilte challenge. Ik verbind elke dag 2 fijne dingen met elkaar: stilte en fotografie door een stilte-beeld te maken. Vandaag: stilte is verfrissend.

read more…

Stilte brengt helderheid

Stilte challenge dag 10. Weer een dag om creatief te zijn met stilte. Ik hoop dat de stilte beelden jullie ook een vleugje stilte brengen.  Vandaag: stilte brengt helderheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

read more…

Stilte is als een herberg…

Dag 9 van mijn stilte-challenge. Elke dag, gedurende 21 dagen,  maak ik een stilte-beeld. Deze foto is van de ingang van het Lioba klooster, de gastvrije plek waar we onze stilte retraites houden. Met een, misschien jullie welbekend, gedicht van Rumi. Voor ‘mens-zijn’ mag je wat mij betreft ook ‘stilte’ invullen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

read more…

Stilte is koestering…

De tweede week van mijn stilte challenge, dag 8. Ik verbind met dagelijks met de stilte door een stilte-beeld te maken. Vandaag: Stilte is koestering.

read more…

Stilte is eenvoud…

Stilte-challenge dag 6. Elke dag een stilte-beeld maken en de stilte opzoeken, al is het maar een paar minuten.  Vandaag: Stilte is eenvoud….

 

Alleen maar zijn
In de stilte…

 

Stilte is thuiskomen…

Dag 4 van mijn stilte-challenge: elke dag maak met genoegen een stilte beeld, vaak gecombineerd met een klein gedichtje. Zo geef de stilte weer een grotere rol in mijn leven. Vandaag: Stilte is thuiskomen…

 

read more…